Wilt u graag de Dierenambulance Nijmegen helpen?

Een periodieke schenking is voordelig voor u en voor ons. Periodieke giften zijn volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Een deel hiervan krijgt u dus terug van de Belastingdienst. Daarnaast helpt zorgt u ervoor dat wij ons werk kunnen blijven voortzetten: het helpen van dieren in nood. Dankzij periodieke schenkingen kunnen wij jaar in jaar uit het verschil blijven maken voor de dieren die onze hulp hard nodig hebben.

Uw voordeel
Stel: u wilt 5 jaar lang elk jaar € 100,- aan de Dierenambulance Nijmegen doneren. Uw inkomen valt in belastingtarief 2 (46%). Bij de belastingaangifte kunt u dan 46% van de volledige donatie terugkrijgen. Dat betekent dat u € 46,- terug krijgt. Uw donatie van € 100,- kost dan uiteindelijk maar € 54,-. Wij betalen vanwege onze ANBI-status geen belasting over deze inkomsten. Uw donatie wordt dus voor 100% besteed aan onze stichting.

Een periodieke schenkingsovereenkomst is eenvoudig te regelen. U kunt het formulier via onderstaande button downloaden.

DOWNLOAD

Wanneer u het formulier heeft ingevuld kunt u het opsturen naar:

Stichting Dierenambulance Nijmegen
Antwoordnummer 1511
6500 WD  NIJMEGEN

Nadat we uw overeenkomst hebben ontvangen wordt deze verwerkt en sturen we een bevestiging met een kopie van de overeenkomst retour.

* Vanaf 2020 wordt het jaarlijkse tarief van aftrekposten in de hoogste belastingschijf geleidelijk verminderd van 46% naar 37,05% in 2023.

.

[Op de pagina’s Over ons en Verantwoording vindt u inhoudelijke informatie over onze stichting.]