DONEER VIA TIKKIE

Gift, eenmalig of periodiek

Elke gift is van harte welkom! Je kunt elke gewenste bijdrage voor de DAN storten op NL 65 RABO 0119 4000 65 t.n.v. Stichting Dierenambulance Nijmegen e.o., onder vermelding van ‘gift’. Of steun ons gemakkelijk én veilig met een Tikkie. voor ieder gewenst bedrag.

Donateur worden

Aanmelden als donateur kan met het formulier hiernaast of door een e-mail te sturen naar iksteun@dierenambulancenijmegen.nl. Je kunt jouw jaarlijkse bijdrage van €30 of meer ook direct storten op NL 65 RABO 0119 4000 65 t.n.v. Stichting Dierenambulance Nijmegen e.o., onder vermelding van ‘nieuwe donateur’ en je e-mailadres. Als donateur krijg je korting op particuliere ritprijzen.

Crowdfunding

Op Facebook starten wij regelmatig nieuwe acties voor speciale projecten, zoals een nieuwe couveuse, uitbreiding van onze ambulance-inrichting of een nieuw buitenverblijf voor de roofvogels. Meer informatie hierover staat op onze Facebook-pagina.

Periodieke schenking (met belastingvoordeel)

Het is ook mogelijk om een periodieke schenking te doen aan Stichting Dierenambulance Nijmegen e.o., die volledig aftrekbaar is van de belasting. Je hebt geen notariële akte nodig als je gebruik maakt van dit schenkingsformulier. Zo profiteer jij van het belastingvoordeel of kun je extra schenken zodat dat jij meer betaalt. Stuur het door jouw ondertekende formulier naar ons op en wij sturen het ondertekend terug. Voor vragen zijn wij bereikbaar via iksteun@dierenambulancenijmegen.nl.

Via legaat of erfenis

Als je na jouw overlijden iets wil nalaten aan de Stichting Dierenambulance Nijmegen e.o. dan kan dat op twee manieren: met een legaat of door de Dierenambulance Amsterdam als erfgenaam op te nemen in jouw testament. Dit kun je het beste regelen via een notaris. Voor vragen zijn wij bereikbaar via iksteun@dierenambulancenijmegen.nl. En omdat wij als ANBI vrijgesteld zijn van erfbelasting, komt alles ten goede aan de dieren.

Collecte, spaarpotjes en meer

Elk jaar collecteren wij in Nijmegen en omgeving. De opbrengst hiervan is onmisbaar. Wil je je aanmelden als collectant, mail ons dan. We kunnen altijd mensen gebruiken.

Aan bedrijven, winkels en verenigingen in Nijmegen en omgeving vragen we om een spaarpotje voor ons te plaatsen. Dit kan een spaarpot op de toonbank zijn maar ook een virtuele spaarpot bijvoorbeeld via Tikkie. Wil je je met jouw bedrijf, winkel of vereniging aanmelden, mail ons dan. Steun op andere manieren is natuurlijk ook van harte welkom, zoals door middel van kortingen of sponsoring. Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Neem in alle gevallen even contact met ons op via iksteun@dierenambulancenijmegen.nl.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Dierenambulance Nijmegen e.o. is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met RSIN 8910182. Hierdoor betalen wij geen belasting over ontvangen schenkingen en erfenissen en gaat 100% van jouw bijdrage dus naar hulp aan de dieren!

Ik wil donateur worden

Vul hier jouw gegevens in