Nalaten aan een goed doel

Heeft u een voorliefde voor dieren en spelen dieren een belangrijke rol en hecht u veel waarde aan zorg voor dieren in nood? Dan kunt u een bijdrage leveren, ook als u er niet meer bent.

Wilt u uw geld gebruiken om dieren in nood te hulp te bieden? Ook wanneer u er niet meer bent? U kunt Stichting Dierenambulance Nijmegen helpen met (een deel van) uw nalatenschap. Het helpen van Dierenambulance Nijmegen in een nalatenschap kan door middel van een legaat of erfstelling. Het is goed om te weten dat afspraken hierover altijd via een notaris worden vastgesteld in een testament. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden hoe u aan Stichting  Dierenambulance Nijmegen als goed doel kunt nalaten:

  1. als een erfstelling: bij een erfstelling wordt Stichting Dierenambulance Nijmegen alleen of samen met anderen aangewezen als erfgenaam.
  2. als een legaat: bij een legaat is een specifiek omschreven bedrag of zijn specifiek beschreven goederen opgenomen in uw nalatenschap aan Stichting Dierenambulance Nijmegen.

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn over nalaten aan een goed doel. Wij staan u graag te woord.

.

[Op de pagina’s Over ons en Verantwoording vind u inhoudelijk informatie over onze stichting.]