Privacy Statement

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze privacywet gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Via deze website verwerkt Stichting Dierenambulance Nijmegen en omstreken (DAN) persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden verwerkt als u bezoeker van de website bent, als u een gift via de website doet of als u donateur bent van de DAN.

Over ons

Stichting Dierenambulance Nijmegen en omstreken (DAN) is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 41056889. We zijn gevestigd aan de Thijmstraat 121, 6531 CP te Nijmegen en telefonisch tijdens kantooruren bereikbaar via infonummer: (024) 3562580. Voor verdere contactinformatie verwijzen we u naar onze contactpagina.

Over dit Privacy Statement

In de zin van de AVG, (EU) 2016/679, is de DAN verwerkingsverantwoordelijke. In dit privacy statement wordt informatie verstrekt over de verwerking van persoonsgegevens door of vanwege de DAN en heeft alleen betrekking op de gegevensverwerking van donateurs en bezoekers van onze website. De DAN heeft dit privacy statement opgesteld op basis van de huidige wet- en regelgeving en behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de tekst

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden via opgenomen links of ingesloten inhoud op de website van de DAN. Hiervoor wordt verwezen naar het privacybeleid van de desbetreffende partijen.

Voor vragen of opmerkingen ten aanzien van dit privacy statement of onze gegevensverwerking kunt u contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbescherming (FG) via gegevensbescherming@dierenambulancenijmegen.nl. Bij Autoriteit Persoonsgegevens staat onze FG geregistreerd onder nummer: FG004820

1. Welke persoonsgegevens worden verwerkt

Bij bezoek van de website

Als u onze website bezoekt worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:
  • uw locatiegegevens;
  • uw gegevens over uw activiteiten op de website;
  • uw IP-adres;
  • uw internetbrowser en apparaat type.

Bij giften en donaties via de website

Voor de verwerking en afhandeling van giften en donaties via de website heeft de DAN een overeenkomst met Mollie (Stichting Mollie Payments). Indien u meer wilt weten over hoe Mollie omgaat met uw gegevens, kunt u dat hier nalezen. Als u een gift doet via het webformulier op onze website worden naast bezoekersgegevens, verwerken wij de volgende persoonsgegevens:
  • uw naam;
  • uw adres (in geval van donateurschap);
  • uw emailadres;
  • uw bericht;
  • het gedoneerde bedrag;
  • de status van uw betaling (bv.: geslaagd, geannuleerd, geweigerd);
  • de betalingsmethode (iDeal, PayPal);
  • het Mollie donatie-ID;
  • het Mollie transactie-ID.

2. Waarom uw persoonsgegevens worden verwerkt

  • voor de werking van de website;
  • voor het verbeteren van uw gebruikerservaring;
  • voor het toepassen en uitvoeren van wettelijke verplichtingen;
  • ten behoeve van het aangaan, onderhouden en verbeteren van de contractuele relatie met donateurs;
  • voor verwerking van betalingen.

3. Cookies

Cookies zijn kleine informatiebestanden die een website op uw apparaat achterlaat, waarmee uw activiteiten binnen onze website gevolgd wordt. Functionele cookies worden gebruikt om bepaalde gebruikers- en voorkeursinstellingen te bewaren, eventuele inloggegevens op te slaan en om het gebruikersgemak van de website te optimaliseren. Deze cookies worden alleen door de DAN website gebruikt bij bezoekers die een account hebben. Dit zijn in de regel medewerkers van de DAN. De DAN maakt géén gebruik van analytische cookies, tracking cookies of advertentie cookies.

4. Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld YouTube video’s, afbeeldingen, Google Maps, Facebookpixel etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

5. Hoe lang we uw gegevens bewaren

De DAN bewaart persoonsgegevens die zij verwerkt niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking. Of zo lang als op grond van de wet is vereist.

6. Uw rechten

Als u informatie hebt achter gelaten via het webformulier, kunt u verzoeken om een exportbestand van uw persoonlijke data, inclusief alle data die u opgegeven hebt. U kunt ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van u hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Hiervoor kunt u contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbescherming via gegevensbescherming@dierenambulancenijmegen.nl. Ook voor andere privacy-gerelateerde vragen of opmerkingen kunt u hier terecht.

Indien u van mening bent dat de DAN uw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van de DAN op uw verzoek, dan hebt u het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens of naar de rechter te gaan. Meer informatie hierover vindt u op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Laatste wijziging: 23 juli 2018

Copyright 2015 DAN. ICI-webdesign