Geboren op 24 februari 2022, dus al bijna 2 jaar zit Ginger (broertje van Komijn, halfbroertje van Panini) bij ons in de opvang. Als enige blonde uit een nest van 5, zoeken hij en broertje Komijn nog een huisje.

In de periode dat Ginger geboren werd was het enorm druk in de opvang. Hierdoor hebben we hem niet goed genoeg kunnen socialiseren wat we nu terug zien in zijn angst voor mensen.

Ginger is een timide konijn wat nog vertrouwen moet krijgen in ons als mens. Doordat Ginger niet veel actief was heeft hij sore hocks ontwikkeld. Om terugkeer en verergering te voorkomen moet Ginger op een zachte ondergrond gehuisvest worden. Dit houdt in op handdoeken, op een vloerkleed o.i.d. Momenteel gaat het erg goed met de sore hocks. We hebben meer tijd voor individuele aandacht en spelletjes spelen. Hij is actiever en beetje bij beetje nieuwsgieriger.

Ginger is gecastreerd, gechipt en geënt.

We zoeken voor Ginger een rustig plekje waar hij binnen zit (op zachte ondergrond) met een vriendinnetje. Heb jij de perfecte plek voor Ginger? Mail naar herplaatsing@dierenambulancenijmegen.nl.