Extra aankondiging i.v.m. Coronavirus

De maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd om de verspreiding van Corona tegen te gaan, hebben ook effect op de werkzaamheden bij Dierenambulance Nijmegen.

Het bestuur laat het volgende weten;

‘Wij doen onze uiterste best om onze dienst- en hulpverlening te continueren, maar dit doen wij op dit moment wel met een aantal beperkingen.

  • Onze medewerkers volgen de adviezen van de RIVM. We geven daarom geen hand en mijden ander fysiek contact. Zij komen ook niet meer binnen om dieren op te halen, maar nemen ze buiten van u over.
  • Bent u zelf in staat om met een dier naar de dierenarts te gaan? Graag, zo ontstaat er minder menselijk contact. Is dit niet mogelijk, dan komen wij uiteraard. We komen echter niet meer bij u binnen. Dit houdt in dat we dieren alleen nog maar aan de voordeur ophalen.
  • Helaas nemen we geen passagiers meer mee in de ambulance. Dit houdt in dat u, als baasje, niet meer met ons mee kan naar bv. de dierenarts. Wij halen uw huisdier bij u op, leveren het af bij de kliniek en brengen het op een later tijdstip weer bij u thuis.

Hoe kunt u zelf helpen:
Breng kleine dieren, zoals vogels zelf naar een opvang. Indien u niet in staat bent om ze zelf weg te brengen, zet ze bv. in een doosje bij de voordeur of ingang. Wij halen ze daar dan op.

We begrijpen dat deze maatregelen zeer vervelend voor u kunnen zijn, maar we hopen op uw begrip en medewerking. Wij houden de berichtgeving omtrent de verspreiding van het virus en de gevolgen hiervan goed in de gaten. Zodra er aanleiding toe is, zullen we bovenstaande maatregelen aanpassen.