De afgelopen tijd is team herplaatsing bezig geweest met een groepskoppeling van 6 opvangkonijnen. Kinderboerderij De Goffert wilde graag voor educatiedoeleinden een groep konijnen. Uiteindelijk na een bezoek en gesprek zijn er ideeën en opties bedacht, en is er uiteindelijk een plan gemaakt.

Met dat plan is team herplaatsing aan de slag gegaan en is er een basis gelegd voor de groep. Door middel van een speeddate is er gekeken naar een rustige basis waarmee de groep de rangorde verder zelf mocht uitvogelen. De speeddate ging erg goed en de 6 konijnen hebben een ruim verblijf gekregen.

Nieuwe uitdagingen, toevoegingen en veranderingen zorgden ervoor dat de groepsrangorde op de proef werd gesteld. Uiteindelijk merkten we meer rust en echt een groepsverband bij de konijnen.

Na een hele poos in deze setting te hebben gezeten, was de verhuizing nu eindelijk daar. Konijnen Mona, Milly, Blue, Sjonnie, Jort en Cyro zijn de nieuwe bewoners van de kinderboerderij. Voor nu zijn ze alleen te zien, maar binnenkort zal er ook educatie voor kinderen komen.