Maak kennis met onze maestro: Vivaldi.

Deze gezellige pluis is op dierendag gevonden in Wijchen. In tegenstelling tot de meeste Teddy konijnen die snel vervilten en verwaarlozen als ze buiten de beschermde wereld van hun thuis komen, was dit niet het geval bij Vivaldi. Hij was niet mager en vervilt, maar juist dik en gezellig.

Het was wel even kijken waar zijn kopje was, maar deze werd na een goede knipbeurt ook vrij snel gevonden.

En nu kijkt deze vrolijke jongen positief de wereld in, we zoeken daarom een plek waar hij vooral konijn kan zijn. Waar hij goed zijn pootjes kan strekken en nog wat gewicht kwijt kan raken. Lekker rennen en actief doen, is wel aan hem besteed.

Daarnaast heeft hij ook vachtverzorging nodig, zowel een goede borstel- als knipbeurt kan hij geregeld gebruiken. Hij ziet er graag netjes uit, maar het heeft ook als functie dat hij goed kan bewegen en er geen vervilte plekken aan zijn huid trekken.

Vivaldi wil graag in contact komen met een leuk speels maatje, dat hem uit zijn schulp kan trekken als hij wat verlegen is. Maar ook een zorgzame dame die graag zijn haar in model brengt en bereid is hooi te delen. Eentje die alle vier jaargetijden leuk en gezellig is om mee te hokken.