Suki & Co-Jack

Soms hebben dieren zoveel pech, en dan hoeven het nog niet eens vogels te zijn. Konijn Suki kende nog weinig geluk. Door haar kiesproblemen stonden de eigenaren niet voor haar in de rij, terwijl ze elke rammelaar op speeddate de liefde verklaarde. Kortstondig werd ze dan toch geplaatst, maar kwam uiteindelijk terug omdat precies met dat mannetje geen klik was. De pechvogel zat weer in de opvang en werd toen ook nog eens ziek. Langdurige verzorging, veel liefde en aandacht hielpen haar er weer bovenop.

Inmiddels zit Suki al bijna 1,5 jaar in onze opvang. Maar niet langer getreurd voor haar, want ze heeft een vriendje gevonden in een andere zogeheten ‘langzitter’, Co-Jack. In februari dit jaar werd hij binnengebracht met een zwaar vervilte vacht vol klitten. Met tondeuse en schaar kreeg hij een kort pittig kapsel aangemeten. Zijn prachtige Teddy vacht is allang weer hersteld en wordt goed onderhouden. Na ook een mislukte koppeling kwam Co-Jack terug naar de opvang. Gelukkig vonden deze ‘undateables’ elkaar!

Alles wat resteert is een goed huisje! Ervaring met konijnen is bij deze kneusjes een pré. We zullen uiteraard bijstaan in voorlichting, maar dit zijn toch konijnen met een uitgebreidere gebruiksaanwijzing. Maar! Het is een lief koppel. Vooral Suki wordt graag geaaid en bij gewenning zal ook de ietwat timide Co-Jack zich laten zien. Wie gunt deze twee een liefdevol plekje?

Suki & Co-Jack
Schuiven naar boven