• In onze kleine huisdierenopvang zitten momenteel vier voedsters en zes rammen, die op zoek zijn naar een nieuw huisje waar zij een fijne toekomst tegemoet gaan.
  • Ook zijn we op zoek naar nieuwe eigenaren voor een koppel van een voedster en een ram, beide met de chronische darmziekte megacolon. Bij interesse en voor vragen kunt u ons e-mailen.
  • Verder hebben we een Teddy ram waar wij een nieuw huisje voor zoeken. Belangrijk voor de adoptant is kennis van vachtverzorging of dat u de vachtverzorging door een trimsalon laat doen.

Alle rammen zijn gecastreerd, de voedsters zijn alleen gesteriliseerd wanneer dit medisch noodzakelijk is. De konijnen zijn van verschillende leeftijden.

De bijdrage voor een konijn uit onze opvang is € 65,-. De konijnen zijn dan ingeënt (tevens tegen RHD type 2), nagekeken door de dierenarts, gechipt en ze krijgen een dierenpaspoort.

Via het e-mailadres herplaatsing@dierenambulancenijmegen.nl kunnen wij u verder helpen wat betreft uw konijnenwensen. In reactie op uw e-mail zullen ook onze mogelijkheden en voorwaarden voor het herplaatsen duidelijk worden.

N.B. U kunt bij ons pinnen en contant betalen (het liefst gepast geld).