Dit nieuwsgierige duo zit alweer een tijdje in onze huisdierenopvang. Mexi heeft bij een particulier eerst samen met het mannetje Co gehokt, maar na een jaartje was de liefde voorbij. Er ontstonden ruzies en toen bleek dat Mexi helemaal geen vrouwtje maar een mannetje was. Dus was er geen andere oplossing dan verhuizen en voor Co een nieuwe vriendin zoeken.

Eén keer is Mexi al geplaatst, maar helaas kwam hij snel weer terug wegens een opspelende allergie van de adoptant. Dit zorgde voor groot verdriet bij de adoptanten, want die waren al helemaal verkocht aan Mexi.

Maar na een tijdje in de opvang kwam er een leuke dame terecht in de ren naast Mexi.

Het was liefde op het eerste gezicht en het leek meteen dik aan tussen die twee. Totdat Ona besloot om ‘hard to get’ te gaan spelen. Ze dartelde om hem heen, bracht zijn hoofdje op hol en vervolgens ging ze er snel vandoor en in haar hok zitten mokken. Tot ze merkte dat andere dames ook interesse hadden in de knappe Mexi, toen liet ze hem niet meer gaan en was het officieel aan!

Dit olijke duo is erg nieuwsgierig en vrolijk. Ze graven graag en maken er wel een rommeltje van. Maar als ze bij je komen om te knuffelen, ben je dat zo weer vergeten.

Mexi kan naast hoog springen ook goed klimmen, dus een dichte ren zou wel fijn zijn.

Wij zoeken een huisje waar ze lekker kunnen rennen, af en toe een fijne aai krijgen, niet kunnen ontsnappen, samen kunnen spelen en luieren en het liefst ook nog kunnen graven. Het zijn energieke konijnen, niet bang voor mensen en dus ook geschikt voor aaitjes van de kleintjes.