Geslacht: Mannelijk

Leeftijd: Volwassen

Ras: Teddy dwerg

Gesteriliseerd/gecastreerd: Wordt 17-02-2020 gecastreerd

Bijzonderheden: Vachtverzorging, verminderd zicht

Dit harige baasje is Pico. Hij is her en der nog een beetje kaal, dat komt doordat zijn vorige baasje vergeten was om hem te borstelen en te knippen. Zijn haren zaten helemaal in de knoop, dus er was geen andere mogelijkheid dan alles eraf scheren. Na 3 dagen knippen en scheren, was hij eindelijk verlost van de dikke laag vilt en liep hij in zijn nakie. Maar na een paar weekjes in een mooie groene romper, is hij weer helemaal het mannetje.
Pico is vriendelijk en nieuwsgierig, maar soms schrikt hij nog een beetje. De dierenarts heeft geconstateerd dat hij verminderd zicht heeft, dus dat maakt het schrikken begrijpelijk. Het is een heuse charmeur die op zoek is naar een baasje die verstand heeft van zijn kapsel óf hem meeneemt naar een trimsalon. Verder kan Pico niet bij kinderen, heeft hij het liefst een basis binnenshuis en natuurlijk een leuk vriendinnetje.
Eind maart mag hij naar een leuk nieuw huisje. Dus heb je ervaring met konijnen en heb je een leuk vriendinnetje voor Pico, dan horen we graag van je.
Pico
Schuiven naar boven