Parkieten – Pommie, Remie en Lüdwig

Soort: Grasparkieten

Geslacht: Vrouwelijk & Mannelijk

Leeftijd: (Jong)Volwassen

Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee

Bijzonderheden: zie omschrijving

Rapportnummer: –

Labelnummer: 44, 55, 58

De langstzittende parkiet is Pommie. Deze rustige pop vormt inmiddels een leuk trio met Lüdwig en Remie. Lüdwig is een volwassen man, mooi wit en sierlijk. Als een echt heerschap zit hij in de kooi en lijkt de meest dominante van het groepje. Met de tussenkomst van Remie is deze hiërarchie wat minder strak geworden. Remie en Lüdwig zitten elkaar soms wel eens in de weg, waarschijnlijk om de aandacht van de pop.

Remie is (waarschijnlijk) een jongvolwassen mannetje. Hij meldde zichzelf bij de dierenambulance door op de kooi van Pommie en Lüdwig te gaan zitten. Vrijwilligers keken nogal vreemd op van dit tafereel. Gelukkig konden ze hem vrij makkelijk vangen. Nu woont hij al 2 weken in de opvang en zoekt een nieuw huisje.

Deze parkieten zijn ook afzonderlijk van elkaar te plaatsen, mochten er al vogelvriendjes aanwezig zijn.

Lüdwig – volwassen man

Remie (links) – jongvolwassen man, Pommie (rechts) – volwassen vrouw

WELKOM

Stichting Dierenambulance Nijmegen en omgeving (DAN)

De Dierenambulance Nijmegen (DAN) streeft naar een bereikbaarheid van 24 uur per dag, 7 dagen per week. Echter kunnen we dit door vrijwilligerstekort niet garanderen. Mochten we niet bereikbaar zijn en u heeft een spoedgeval bel dan met de dichtstbijzijnde dierenarts. Voor spoedgevallen in Nijmegen kunt u contact opnemen met de Nijmeegse Spoeddienst Dierenartsen 0900-1123437.

Voor informatie is de DAN tijdens kantooruren te bereiken op: (024) 3562580

Dier vermist
of gevonden?

Bel (024)3550222

Zoeken

Copyright 2015 DAN. ICI-webdesign