Chauffeur Dierenopvang

De stichting Dierenambulance Nijmegen (DAN) verleent het hele jaar door 24/7 hulp aan dieren in nood. Gemotiveerde vrijwilligers staan dag en nacht klaar voor de hulpverlening. Voor directe hulpverlening beschikt de DAN over een viertal ambulances. In ons opvangcentrum vangen we behalve honden en katten vooral wilde inheemse dieren en gezelschapsdieren op. De dieren krijgen bij ons een goede verzorging en de wilde dieren worden voorbereid om weer in het wild uitgezet te worden.

Geen dag gaat voorbij of we worden geconfronteerd met verzwakte, zieke, gewonde of verweesde wilde dieren uit de natuur. Wij halen deze dieren op en beoordelen wat er moet gebeuren. Hebben de dieren eerst een bezoek nodig aan de dierenarts, of kunnen de dieren direct opgevangen en verzorgd worden in onze zoogdierenopvang of ons erkende (roof)vogelasiel.

Taakomschrijving

Verzwakte, zieke, gewonde of verweesde wilde dieren uit de natuur na binnenkomst zo spoedig mogelijk naar een andere, tijdelijke gespecialiseerde opvang brengen met onze Ford combo. De ene keer breng je onze dieren naar de Dierenambulance Arnhem, die ze vervolgens naar Halle brengt. Maar het kan ook voorkomen dat je dieren in Arnhem ophaalt en deze samen met onze dieren naar Halle brengt. Enkele reis naar Arnhem is 25 km en een combinatierit naar Arnhem en aansluitend naar Halle is ca. 70 km enkele reis vanaf onze uitvalsbasis in de Thijmstraat 121.

Functie-eisen

  • Leeftijd: minimaal 20 jaar en 2 jaar rij ervaring
  • In bezit van rijbewijs BE
  • Communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig
  • Ervaring in de omgang met dieren

Wat hebben wij jou te bieden?

De Dierenambulance Nijmegen is een gezellige en leerzame werkplek die vooral met vrijwilligers werkt. Naast zinvol werk met dieren bieden we jou een leerzame allround inwerkperiode aan.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via onderstaande gegevens en we zullen u uitnodigen voor een kennismakingsbijeenkomst/gesprek.

Contactpersoon: Paul Deuning
E-mailadres: roosterplanning@dierenambulancenijmegen.nl

Chauffeur Dierenopvang
Schuiven naar boven